GreenRoutes

Afvalinzameling

In de afvalinzameling worden vaak veel stops per route gemaakt, wat nauwelijks door een mens efficiënt kan worden gepland. GreenRoutes biedt de oplossing met onze eigen algoritmes, die rekening houden met alle relevante parameters van de afvalinzameling. Denk hierbij aan tijdvensters, servicetijd van het ledigen van de rolcontainers en het automatisch inladen van vaste routes.

Met GreenRoutes routeoptimalisatie zorgt u voor punctuele en efficiënte inzamelroutes, verlaagt u uw brandstofkosten, verminderde CO2-uitstoot en verhoogde klanttevredenheid. Zo weet u zeker dat het planningsproces altijd op rolletjes loopt, zelfs zonder of met weinig planningspersoneel.

Komt dit u bekend voor?

Het kost veel tijd om een efficiënte rolcontainer planning te maken

Het kan een uitdaging zijn om een efficiënte routeplanning te maken voor uw rolcontainers. Met GreenRoutes worden alle ledigingen automatisch via uw ERP-systeem op de juiste dag naar ons planningssysteem gestuurd. In dit systeem kunt u op een digitale kaart eenvoudig zien hoe u de ritten het beste kunt plannen, of u kunt gebruikmaken van onze optimaliseer knop. Hierdoor hoeft u niet langer zelf tijdrovende planningen te maken, maar wordt u ondersteund door een overzichtelijke digitale kaart en algoritmes die de meest efficiënte routes voor u samenstellen.

U wilt rekening houden met alle relevante gegevens zoals tijdsrestricties, capaciteit van uw voertuigen en servicetijd van het ledigen

Het handmatig of uit het hoofd plannen van routes maakt het vaak onmogelijk om met alle relevante gegevens voor het ledigen rekening te houden. Zo moet de ene container 's ochtends geledigd worden en de andere aan het eind van de middag, en heeft het ene voertuig meer capaciteit dan het andere. GreenRoutes houdt met al deze aspecten rekening bij het berekenen van de kortst mogelijke routes. Daarnaast houden we ook rekening met verkeersdrukte en wegwerkzaamheden, waardoor uw leven een stuk gemakkelijker wordt.

U wilt uw huidige (vaste) routes niet zomaar weggooien maar juist verbeteren

Uw ledigingscontracten bevatten specifieke afspraken en vaste frequenties, en uw klanten zijn waarschijnlijk gewend geraakt aan vaste tijden waarop uw voertuigen langskomen om de containers te ledigen. Dit begrijpen wij. Daarom is het in GreenRoutes mogelijk om uw vaste routes in te laden en hier met één klik nieuwe ledigingsadressen, extra ledigingen en afroep ledigingen aan toe te voegen.

Wij bieden nog veel meer oplossingen om de logistiek van afvalinzamelaars te verbeteren. Meer weten? Bekijk het product of plan een demo!

Routeoptimalisatie

Chauffeurs app

Maatwerk oplossingen

Met GreenRoutes kunt u eenvoudig verschillende routes bouwen en gebruikmaken van een breed scala aan instellingen voor diverse planningen. Waarschijnlijk biedt het platform al veel mogelijkheden om uw specifieke vraagstukken op te lossen. Heeft u toch speciale verzoeken, neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren software- en algoritmeontwikkelaars staat klaar om complexe logistieke vraagstukken aan te pakken. We kunnen een maatwerkproject voor u opstarten om samen te werken aan een verbeterde logistieke planning.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Ontdek het nu en start met een gratis demo!