GreenRoutes

Food & Non Food

Het leveren van voedsel, zoals horecaleveranties, boodschappen en maaltijdboxen, brengt vele uitdagingen met zich mee. Uw klanten hebben verschillende voorkeuren voor tijdvakken waarin zij bestellingen willen ontvangen en u zit met de houdbaarheid van uw producten.

Uw klanten moet altijd op de hoogte zijn wanneer zij de bestellingen kunnen ontvangen. Automatisch verstuurde geschatte aankomsttijden (ETA’s) kunnen hierbij enorm helpen en zijn essentieel in de voedselbezorging.

Rijdt u vaak langs vaste locaties en vaste routes? Het kunnen inladen van vaste routes is dan ook belangrijk. GreenRoutes kan hiermee rekening houden, wat zorgt voor een efficiënter planningsproces. Het vermogen om vaste routes in te laden en automatisch ETA’s te versturen, maakt een wereld van verschil in klanttevredenheid en operationele efficiëntie.

Komt dit u bekend voor?

Uw klanten hebben specifieke tijdsvensters waarin zij hun bestellingen verwachten

GreenRoutes houdt rekening met deze leveringsvensters en klantvereisten bij het automatisch genereren van routes. Hierdoor worden leveringen altijd binnen de aangewezen tijdsframes uitgevoerd, wat de verwachtingen waarmaakt en de betrouwbaarheid verhoogt.

U wilt realtime weten waar uw bezorgers zich bevinden, zodat u hen eventueel kunt bijsturen tijdens hun rit

Met GreenRoutes kunt u uw chauffeurs live volgen en ritten in realtime aanpassen indien nodig. Uw chauffeurs zien direct de nieuwe locatie op hun mobiele app.

U lijdt inkomstenverlies door de korte houdbaarheid en bederfelijkheid van uw producten wanneer ze niet op tijd worden geleverd

Met GreenRoutes kunt u routes eenvoudig optimaliseren dankzij onze algoritmes, waardoor u kostbare tijd bespaart en alle producten op tijd kunt leveren.

U heeft wel eens een discussie met een klant over de kwaliteit, beschadiging of compleetheid van een levering

Met de GreenRoutes-app kunnen uw chauffeurs de bezorging digitaal aftekenen, een foto maken en een notitie toevoegen. Zo voorkomt u onnodige discussies met uw klant.

Het gebrek aan integratie met uw ERP-systeem leidt tot gegevensinconsistenties en operationele inefficiënties

GreenRoutes integreert naadloos met uw ERP-systeem en synchroniseert alle leveringen in realtime. Dit zorgt voor gegevensconsistentie en verhoogt de operationele efficiëntie, vermindert fouten bij handmatige invoer en administratieve werklast.

Routeoptimalisatie

Chauffeurs app

Maatwerk oplossingen

Met GreenRoutes kunt u eenvoudig verschillende routes bouwen en gebruikmaken van een breed scala aan instellingen voor diverse planningen. Waarschijnlijk biedt het platform al veel mogelijkheden om uw specifieke vraagstukken op te lossen. Heeft u toch speciale verzoeken, neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren software- en algoritmeontwikkelaars staat klaar om complexe logistieke vraagstukken aan te pakken. We kunnen een maatwerkproject voor u opstarten om samen te werken aan een verbeterde logistieke planning.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Ontdek het nu en start met een gratis demo!