GreenRoutes

Onderhoud & Reparatie

Moet u dagelijks langs vele klanten om onderhoud of reperatiewerkzaamheden uit te voeren? Onze route-optimalisatie software stroomlijnt uw planning, waardoor uw team efficiënter kan werken en kostbare tijd kan besparen. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface kunt u met slechts een paar klikken nauwkeurige routes samenstellen. Verbeter de productiviteit van uw onderhoudsteam en verlaag tegelijkertijd de operationele kosten.

Met GreenRoutes kunt u uw klanten helpen bedienen en tegelijkertijd brandstofkosten verminderen. Optimaliseer uw onderhoudsafdeling vandaag nog en laat uw bedrijf groeien met GreenRoutes!

Komt dit u bekend voor?

Uw sector vraagt om snelle reactietijden, waarbij het verlies van een klant een reëel risico is als uw concurrent er sneller bij was

Bij GreenRoutes begrijpen we de complexiteit van de onderhouds- en reparatiesector, waar elke minuut telt bij het leveren van tijdige en effectieve service.

U heeft uitdagingen bij het beheren van noodreparatieverzoeken naast gepland onderhoud

De realtime routeoptimalisatie van GreenRoutes maakt snelle aanpassingen mogelijk om noodreparatieverzoeken op te vangen zonder het geplande onderhoud te verstoren. Dit zorgt voor efficiënte afhandeling van zowel reguliere als urgente taken.

Uw klanten bellen regelmatig om te vragen wanneer ze een onderhouds- of reparatiemedewerker kunnen verwachten

GreenRoutes lost dit op door automatisch aankomsttijden en de lijsten met werkzaamheden in de stijl van uw bedrijf te versturen. Dit kunt u doen met één klik op de knop.

U bent sterk afhankelijk van uw logistiek planner en ervaart problemen als hij of zij op vakantie of ziek is

Met de software van GreenRoutes kunt u zelf eenvoudig ritten plannen en zo minder afhankelijk zijn van planningspersoneel.

Het gebrek aan digitaal bewijs van service leidt tot geschillen en vertragingen bij de facturering

GreenRoutes biedt digitaal bewijs van service, inclusief foto's, handtekeningen en notities, wat zorgt voor nauwkeurige en verifieerbare documentatie. Dit vermindert geschillen en versnelt het factureringsproces, wat de cashflow en klanttevredenheid verbetert.

Routeoptimalisatie

Chauffeurs app

Maatwerk oplossingen

Met GreenRoutes kunt u eenvoudig verschillende routes bouwen en gebruikmaken van een breed scala aan instellingen voor diverse planningen. Waarschijnlijk biedt het platform al veel mogelijkheden om uw specifieke vraagstukken op te lossen. Heeft u toch speciale verzoeken, neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren software- en algoritmeontwikkelaars staat klaar om complexe logistieke vraagstukken aan te pakken. We kunnen een maatwerkproject voor u opstarten om samen te werken aan een verbeterde logistieke planning.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Ontdek het nu en start met een gratis demo!